Gratis Aanmelden

Cuckolding Huisvrouwen

    Deze hete huisvrouwen mogen vreemdgaan van hun partners en in sommeige gevallen willen de mannen zelfs zien hoe hun huisvrouwen gecuckold worden! Speciaal voor cuckolding liefhebbers die los willen gaan!
    Soffietje (48)
    ★★★★★
    Kom jij erbij? Ik en mijn mannetje willen er iemand bij voor wat spannende ontdekkingen op sex gebied. Wil jij ons helpen en misschien wat dingen bij leren? we wachten op je!
    Afspreken met geile gilf
    Floriske (53)
    ★★★★☆
    Wil je ons beide domineren? Wij zijn een vrij stel uit Amsterdam die een man erbij zoekt die ons beide wil vernederen en goed kan domineren. Verder hoef je geen ervaring te hebben met materialen. Kan jij ons helpen?"
    Dating met wulpse oma
    CumEater (31)
    ★★★★☆
    Ben jij die andere man die mij gaat onder spuiten? Mijn man spuit mij altijd onder en wij willen nu een andere man proberen die mij ook onder gaat spuiten. Voor ons natuurlijk een grote stap maar we zij er zeker klaar voor. Dus ben jij discreet, mooi, goed geschoren en natuurlijk geil! Dan wil mij man kijken hoe jij mij neukt. Lijkt het je wat?
    Sex met lekkere dame
    oostwest (62)
    ★★★★☆
    Hij mag kijken, jij mag mij verwennen A dirty mind is a joy forever. Een uitspraak waar ik erg veel waarde aan hecht. Mijn man wist mij op de juiste plekken te raken, en het is een fantastische huwelijk vol passie en sex. Maar we willen graag nieuwe dingen ervaren. Mijn man vind het altijd een hete ervaring om mij te zien masturberen terwijl hij toekijkt. Nu, nu wil ik een man vinden met wie ik sex heb, terwijl mijn man alleen mag toekijken.
    Daten met wulpse vrouw
    10zktSlippertje (50)
    ★★★★★
    Buiten de deur snoepen. Hoi heren, ik ben een getrouwde vrouw die lekker buiten wil snoepen. Mijn man die wil natuurlijk ook genieten en dus meekijken. Durf jij het aan om mij hard en wild te neuken terwijl mijn manlief mee kijkt hoe jij me lekker laat kreunen? Of heb je liever dat hij het niet ziet? Je zegt het maar hoor!
    Daten met sexy gilf
    J-dith (39)
    ★★★★☆
    leuke man voor zwoele avonden heb jij het in je om een vrouw op ouderwetse manier te verwennen? Denk je dat jij de touwtjes in handen kan nemen en mij kan laten zweven naar heerlijke oorden? Dan zal je snel moeten reageren en wie weet vinden wij de juiste klik.
    Dating met single dame
    Leona
    ★★★★★★★★★☆
    Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
    Zaag klus (Klus van 1 uur)
    Dione
    ★★★★★★★★★★
    Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
    Lek repareren (Klus van 2 uur)
    Meis
    ★★★★★★★★★☆
    Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
    Schilderklus (Klus van 3 uur)
    Leonoor
    ★★★★★★★★★★
    Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
    Huis opruimen (Klus van 3 uur)
    © 2024 Mature Sexdates