Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

DDgerri (38)

vollere vrouw zoekt leuke man Meer dan een handje vol, dat is wat jij graag wil. Jij valt wel op een volslanke schone, en wilt jou hier wel mee vermaken.

Maak contact met haar
  1. Naam: DDgerri
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Oostende
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met geile dame DDgerri van 38 uit Oostende, West-Vlaanderen
Soffietje (48)
★★★★☆
Kom jij erbij? Ik en mijn mannetje willen er iemand bij voor wat spannende ontdekkingen op sex gebied. Wil jij ons helpen en misschien wat dingen bij leren? we wachten op je!
Afspreken met geile gilf
Lievedanieltje (39)
★★★★★
stoute ondeugende man ik lijk heel lief, maar zoals vele zeggen.. schijn bedriegt ;)! ik ben opzoek naar een erg ondeugende stoute man met voldoende energie!
Naaien met wulpse dame
AmalliaCor (55)
★★★★☆
Mijn man wilt kijken hoe ik wordt geneukt. Mijn man heeft een fantasie en die wil ik graag voor hem laten uitkomen. Vind het idee op zich namelijk ook wel spannend. Hij wilt toekijken terwijl ik door een andere man wordt gelikt tot een orgasme en daarna stevig in mijn natte poes wordt geneukt. (geen anaal) Misschien vind je dit een vreemd idee maar je zult niet eens merken dat hij aanwezig is. En nee, met hem hoef je niks te doen, het gaat over mij!
Sex met lieve oma
Demeen_ique (58)
★★★★★
Depressieve dame op zoek naar iemand om mee te praten. Op zoek naar iemand die bereid is om me minder depressief te maken. Praat gewoon met me en laat me weten dat alles goed komt.
Neuken met wulpse bejaarde
justLizs (35)
★★★★★
Af en toe voel ik me eenzaam en daar wil ik wat aan doen. Al een hele tijd vrijgezel en hoewel ik goed tegen alleen zijn kan, gebeurt het hoe langer hoe meer dat ik me eenzaam voel. En ik maar denken dat alleen oude mensen zich eenzaam voelen. Niet dus. Natuurlijk ben ik niet van plan om het zo maar te laten gebeuren, straks komt de winter er weer aan met zijn lange en vooral donkere, koude avonden. Dan wil ik toch niet de hele tijd maar in mijn uppie voor de tv zitten met een flesje wijn. Leuker is het dan om met iemand anders op de bank te zitten, dan smaakt die wijn ook veel lekkerder.
Sex met mooie dame
Beetjevreemdgaan (30)
★★★★☆
Een man om hete nachten mee te beleven Iemand waarmee ik hete nachten kan beleven. Je bent een ware dekhengst als het ware en je bent niet te stoppen. Jouw sex beleving is mirakels.
Dating met eenzame dame
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug gekregen en mijn ramen moeten echt een keer gezeemd worden. Binnen- en buitenkant. Als beloning bied ik je mijn rijpe lichaam aan.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates