Gratis Aanmelden

Naaien met wulpse dame

KinkyLuna (32)

Zin om met mij lekker kinky te doen? Ik zoek die geile kinky man waar ik mij helemaal aan over kan geven, die mij durft vast te binden, zelf opdrachten durft uit te voeren en waar ik lekker mee kan genieten.

Maak contact met haar
  1. Naam: KinkyLuna
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Guttecoven
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met wulpse dame KinkyLuna van 32 uit Guttecoven, Limburg
maja1971 (47)
★★★★★
Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. Wij zijn geen rare, vreemde mensen. Wie helpt ons om onze behoeftes te vervullen?? Altijd 100%safe en discreet
Neuken met eenzame gilf
Pijpgraag (30)
★★★★★
Mooie man gezocht die de hoofdrol wil spelen. x
Naaien met lekkere dame
justLizs (35)
★★★★☆
Af en toe voel ik me eenzaam en daar wil ik wat aan doen. Al een hele tijd vrijgezel en hoewel ik goed tegen alleen zijn kan, gebeurt het hoe langer hoe meer dat ik me eenzaam voel. En ik maar denken dat alleen oude mensen zich eenzaam voelen. Niet dus. Natuurlijk ben ik niet van plan om het zo maar te laten gebeuren, straks komt de winter er weer aan met zijn lange en vooral donkere, koude avonden. Dan wil ik toch niet de hele tijd maar in mijn uppie voor de tv zitten met een flesje wijn. Leuker is het dan om met iemand anders op de bank te zitten, dan smaakt die wijn ook veel lekkerder.
Sex met mooie dame
Beetjevreemdgaan (30)
★★★★☆
Een man om hete nachten mee te beleven Iemand waarmee ik hete nachten kan beleven. Je bent een ware dekhengst als het ware en je bent niet te stoppen. Jouw sex beleving is mirakels.
Dating met eenzame dame
Hind1979 (38)
★★★★★
Lekkere man, single of gebonden Laatst had ik een ervaring met een heerlijke vent hier op de afdeling. Dat wil ik nog een keer, geneukt worden op de werkvloer is toch wel erg spannend. Sta jij daar voor open?
Neuken met sexy dame
Lievedanieltje (39)
★★★★★
stoute ondeugende man ik lijk heel lief, maar zoals vele zeggen.. schijn bedriegt ;)! ik ben opzoek naar een erg ondeugende stoute man met voldoende energie!
Naaien met wulpse dame
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates