Gratis Aanmelden

Cuckolding Huisvrouwen

    Deze hete huisvrouwen mogen vreemdgaan van hun partners en in sommeige gevallen willen de mannen zelfs zien hoe hun huisvrouwen gecuckold worden! Speciaal voor cuckolding liefhebbers die los willen gaan!
    2eman (51)
    ★★★★☆
    Doe jij mee? Hij vindt het geil om toe te kijken hoe zij geneukt wordt door een andere man. Zij klaagt niet. Soms doet hij mee, maar is absoluut niet bi, een verdwaalde hand is geen probleem. Discretie gevraagd en geboden. Hygiëne, niveau, alleen met bescherming. Kunnen ontvangen, maar vinden het ook geen probleem om een stukje te rijden.
    Sex met eenzame oma
    justLizs (35)
    ★★★★☆
    Af en toe voel ik me eenzaam en daar wil ik wat aan doen. Al een hele tijd vrijgezel en hoewel ik goed tegen alleen zijn kan, gebeurt het hoe langer hoe meer dat ik me eenzaam voel. En ik maar denken dat alleen oude mensen zich eenzaam voelen. Niet dus. Natuurlijk ben ik niet van plan om het zo maar te laten gebeuren, straks komt de winter er weer aan met zijn lange en vooral donkere, koude avonden. Dan wil ik toch niet de hele tijd maar in mijn uppie voor de tv zitten met een flesje wijn. Leuker is het dan om met iemand anders op de bank te zitten, dan smaakt die wijn ook veel lekkerder.
    Sex met mooie dame
    Voelmegevuld (53)
    ★★★★☆
    Geil stel wil weer cuckold ervaring opdoen Gezocht. geile vent die sex met mij wil in het bijzijn van mijn man. Hij mag alleen aan zichzelf zitten. Jij alleen aan mij. Ik wil graag door jou vernederd worden. Zaad alleen op mijn gezicht gespoten.
    Daten met mooie oma
    Fantasie2u (36)
    ★★★★☆
    Gaan wij iets doen met die verlangens? Een meid vol fantasie en verlangens maar die ook een tikkeltje verlegen is om daar wat mee te doen. Een leuke en aardige vent leren kennen is mijn doel en samen wat met die mooie verlangens doen!
    Afspreken met sexy dame
    J-dith (39)
    ★★★★★
    leuke man voor zwoele avonden heb jij het in je om een vrouw op ouderwetse manier te verwennen? Denk je dat jij de touwtjes in handen kan nemen en mij kan laten zweven naar heerlijke oorden? Dan zal je snel moeten reageren en wie weet vinden wij de juiste klik.
    Dating met single dame
    MaggieJane (33)
    ★★★★★
    Lekker gek doen is wel ons ding ja :) Alles is al zo netjes en geregeld, helemaal hier in NL. Mijn partner en ik willen wat meer kinky en gaan dan als het even kan op avontuur met jou bijvoorbeeld. Met hem mag je alles doen ook. Ook behandeld worden als cuckold vind hij fijn. Ben jij ook dol op avontuur? Aarzel niet en ga met ons mee!
    Sex met geile dame
    Lieuwkje
    ★★★★★★★★★★
    Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
    Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
    Freke
    ★★★★★★★★★★
    Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
    Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
    Celine
    ★★★★★★★★★★
    Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
    Ramen wassen (Klus van 2 uur)
    Janneke
    ★★★★★★★★★☆
    Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
    Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
    © 2024 Mature Sexdates