Gratis Aanmelden

Cuckolding Huisvrouwen

    Deze hete huisvrouwen mogen vreemdgaan van hun partners en in sommeige gevallen willen de mannen zelfs zien hoe hun huisvrouwen gecuckold worden! Speciaal voor cuckolding liefhebbers die los willen gaan!
    2eman (51)
    ★★★★☆
    Doe jij mee? Hij vindt het geil om toe te kijken hoe zij geneukt wordt door een andere man. Zij klaagt niet. Soms doet hij mee, maar is absoluut niet bi, een verdwaalde hand is geen probleem. Discretie gevraagd en geboden. Hygiëne, niveau, alleen met bescherming. Kunnen ontvangen, maar vinden het ook geen probleem om een stukje te rijden.
    Sex met eenzame oma
    LailaL (35)
    ★★★★★
    Zal ik jou eens mijn kunsten tonen? Ik kan je heel goed verleiden. Ik ga je laten genieten en je zal me smeken om niet op te houden. Nieuwsgierig?
    Sex met lekkere dame
    Voelmegevuld (53)
    ★★★★★
    Geil stel wil weer cuckold ervaring opdoen Gezocht. geile vent die sex met mij wil in het bijzijn van mijn man. Hij mag alleen aan zichzelf zitten. Jij alleen aan mij. Ik wil graag door jou vernederd worden. Zaad alleen op mijn gezicht gespoten.
    Daten met mooie oma
    maja1971 (47)
    ★★★★☆
    Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. Wij zijn geen rare, vreemde mensen. Wie helpt ons om onze behoeftes te vervullen?? Altijd 100%safe en discreet
    Neuken met eenzame gilf
    ellen8282 (36)
    ★★★★★
    Tut meisje zoekt een leuke man. Een vrolijke meid die dol op zwarte humor is en kan ook wel tegen een stootje. Ik sta open over wat ik precies zoek eigenlijk. Dus reageer gerust zou ik zeggen. ik hou ervan om lekker te tutten, een bioscoopje pakken en meer. Tot zo?
    Sex met wulpse dame
    J-dith (39)
    ★★★★☆
    leuke man voor zwoele avonden heb jij het in je om een vrouw op ouderwetse manier te verwennen? Denk je dat jij de touwtjes in handen kan nemen en mij kan laten zweven naar heerlijke oorden? Dan zal je snel moeten reageren en wie weet vinden wij de juiste klik.
    Dating met single dame
    Gerjanne
    ★★★★★★★★★☆
    Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
    Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
    Trienke
    ★★★★★★★★★★
    Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
    Muur schilderen (Klus van 3 uur)
    Summer
    ★★★★★★★★★★
    Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
    Auto reparatie (Klus van 4 uur)
    Luitje
    ★★★★★★★★★☆
    Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
    Verhuizing (Klus van 4 uur)
    © 2024 Mature Sexdates