Gratis Aanmelden

Cuckolding Huisvrouwen

    Deze hete huisvrouwen mogen vreemdgaan van hun partners en in sommeige gevallen willen de mannen zelfs zien hoe hun huisvrouwen gecuckold worden! Speciaal voor cuckolding liefhebbers die los willen gaan!
    Lievedanieltje (39)
    ★★★★★
    stoute ondeugende man ik lijk heel lief, maar zoals vele zeggen.. schijn bedriegt ;)! ik ben opzoek naar een erg ondeugende stoute man met voldoende energie!
    Naaien met wulpse dame
    mijnfantasie (31)
    ★★★★★
    Geile hengst gezocht die mij kapot neukt terwijl mij vriend Wie kan goed knopen leggen? Mijn vriend moet strak vastgebonden worden!! Als stelletje zijn we opzoek naar een geile beer die met geen grenzen mij klaar laat komen. Wil jij me neuken en likken nadat je hem heb vast geketend? Touw, kettingen en handboeien zijn aanwezig!
    Dating met lekkere dame
    Hind1979 (38)
    ★★★★★
    Lekkere man, single of gebonden Laatst had ik een ervaring met een heerlijke vent hier op de afdeling. Dat wil ik nog een keer, geneukt worden op de werkvloer is toch wel erg spannend. Sta jij daar voor open?
    Neuken met sexy dame
    CrazyWijfie (42)
    ★★★★☆
    Wij startende cuckolders zoeken ervaren bull! Ik dacht eerst waar begin ik hemelsnaam maar, op deze site kan ik denk ik wel terecht. Mijn partner en ik zoeken een stevige kerel die mijn man vast wil gaan binden om mij vervolgens te nemen. Wij hebben dit nog nooit gedaan dus iemand met ervaring is wel een vereiste! Ook liever netjes geschoren en als het kan een beetje gespierd! :)
    Afspraakje met single dame
    ellen8282 (36)
    ★★★★★
    Tut meisje zoekt een leuke man. Een vrolijke meid die dol op zwarte humor is en kan ook wel tegen een stootje. Ik sta open over wat ik precies zoek eigenlijk. Dus reageer gerust zou ik zeggen. ik hou ervan om lekker te tutten, een bioscoopje pakken en meer. Tot zo?
    Sex met wulpse dame
    Demeen_ique (58)
    ★★★★☆
    Depressieve dame op zoek naar iemand om mee te praten. Op zoek naar iemand die bereid is om me minder depressief te maken. Praat gewoon met me en laat me weten dat alles goed komt.
    Neuken met wulpse bejaarde
    Marianne
    ★★★★★★★★★☆
    Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
    Garage opruimen (Klus van 1 uur)
    Meis
    ★★★★★★★★★☆
    Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
    Schilderklus (Klus van 3 uur)
    Truus
    ★★★★★★★★★★
    Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
    Ramen wassen (Klus van 2 uur)
    Zwaantje
    ★★★★★★★★★☆
    Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
    Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
    © 2024 Mature Sexdates