Gratis Aanmelden

Sex met lieve gilf

tante-annemiek (47)

Geen verplichtingen, wel sex! Ik zoek een leuke man voor een af en toe een afspraakje. Geen verplichtingen maar wel seks.. dat lijkt mij heerlijk!

Maak contact met haar
  1. Naam: tante-annemiek
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Aalst
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met lieve gilf tante-annemiek van 47 uit Aalst, Limburg-be
Hind1979 (38)
★★★★★
Lekkere man, single of gebonden Laatst had ik een ervaring met een heerlijke vent hier op de afdeling. Dat wil ik nog een keer, geneukt worden op de werkvloer is toch wel erg spannend. Sta jij daar voor open?
Neuken met sexy dame
2eman (51)
★★★★☆
Doe jij mee? Hij vindt het geil om toe te kijken hoe zij geneukt wordt door een andere man. Zij klaagt niet. Soms doet hij mee, maar is absoluut niet bi, een verdwaalde hand is geen probleem. Discretie gevraagd en geboden. Hygiëne, niveau, alleen met bescherming. Kunnen ontvangen, maar vinden het ook geen probleem om een stukje te rijden.
Sex met eenzame oma
CrazyWijfie (42)
★★★★☆
Wij startende cuckolders zoeken ervaren bull! Ik dacht eerst waar begin ik hemelsnaam maar, op deze site kan ik denk ik wel terecht. Mijn partner en ik zoeken een stevige kerel die mijn man vast wil gaan binden om mij vervolgens te nemen. Wij hebben dit nog nooit gedaan dus iemand met ervaring is wel een vereiste! Ook liever netjes geschoren en als het kan een beetje gespierd! :)
Afspraakje met single dame
Soffietje (48)
★★★★☆
Kom jij erbij? Ik en mijn mannetje willen er iemand bij voor wat spannende ontdekkingen op sex gebied. Wil jij ons helpen en misschien wat dingen bij leren? we wachten op je!
Afspreken met geile gilf
Smakkerliena (48)
★★★★★
Wil jij begluurt worden? Mijn vriend heeft de wens om een keer toe te mogen kijken terwijl ik sex heb met een andere man, mij lijkt me dat stiekem ook wel helemaal geweldig en spannend om een keer lekker gepakt te worden door een ander, ik word er nu al nat van als ik eraan denk. Voel jij je aangesproken en lijk het je wat om begluurt te worden terwijl wij sex hebben?
Neuken met wulpse gilf
Fantasie2u (36)
★★★★☆
Gaan wij iets doen met die verlangens? Een meid vol fantasie en verlangens maar die ook een tikkeltje verlegen is om daar wat mee te doen. Een leuke en aardige vent leren kennen is mijn doel en samen wat met die mooie verlangens doen!
Afspreken met sexy dame
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Ludmilla
★★★★★★★★★☆
My name is Ludmilla and I need help for translation to Dutch for important documents. I cannot pay with money. I have no money. I pay with body. I have big breasts.
Vertaling (Klus van 2 uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates