Gratis Aanmelden

Cuckolding Huisvrouwen

    Deze hete huisvrouwen mogen vreemdgaan van hun partners en in sommeige gevallen willen de mannen zelfs zien hoe hun huisvrouwen gecuckold worden! Speciaal voor cuckolding liefhebbers die los willen gaan!
    Soffietje (48)
    ★★★★☆
    Kom jij erbij? Ik en mijn mannetje willen er iemand bij voor wat spannende ontdekkingen op sex gebied. Wil jij ons helpen en misschien wat dingen bij leren? we wachten op je!
    Afspreken met geile gilf
    CrazyWijfie (42)
    ★★★★☆
    Wij startende cuckolders zoeken ervaren bull! Ik dacht eerst waar begin ik hemelsnaam maar, op deze site kan ik denk ik wel terecht. Mijn partner en ik zoeken een stevige kerel die mijn man vast wil gaan binden om mij vervolgens te nemen. Wij hebben dit nog nooit gedaan dus iemand met ervaring is wel een vereiste! Ook liever netjes geschoren en als het kan een beetje gespierd! :)
    Afspraakje met single dame
    maja1971 (47)
    ★★★★★
    Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. Wij zijn geen rare, vreemde mensen. Wie helpt ons om onze behoeftes te vervullen?? Altijd 100%safe en discreet
    Neuken met eenzame gilf
    Crazyface (34)
    ★★★★☆
    Ben jij wel aardig? Hi mannen……ook zo’n afknapper gekregen van je huwelijk ? Gewoon nooit meer trouwen, haha. Lekker daten en leuke mensen ontmoeten. Dat is tenminste wat ik van plan ben,. Nu nog hopen dat ik leuke reacties krijg van aardige, sexy kerels.
    Daten met lekkere dame
    Floriske (53)
    ★★★★☆
    Wil je ons beide domineren? Wij zijn een vrij stel uit Amsterdam die een man erbij zoekt die ons beide wil vernederen en goed kan domineren. Verder hoef je geen ervaring te hebben met materialen. Kan jij ons helpen?"
    Dating met wulpse oma
    10zktSlippertje (50)
    ★★★★★
    Buiten de deur snoepen. Hoi heren, ik ben een getrouwde vrouw die lekker buiten wil snoepen. Mijn man die wil natuurlijk ook genieten en dus meekijken. Durf jij het aan om mij hard en wild te neuken terwijl mijn manlief mee kijkt hoe jij me lekker laat kreunen? Of heb je liever dat hij het niet ziet? Je zegt het maar hoor!
    Daten met sexy gilf
    Rosan
    ★★★★★★★★★★
    Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
    Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
    Mieke
    ★★★★★★★★★★
    Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
    Garage opruimen (Klus van 3 uur)
    Tannetje
    ★★★★★★★★★☆
    Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
    Muur schilderen (Klus van 3 uur)
    Annemijn
    ★★★★★★★★★★
    Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
    Tegels leggen (Klus van 3 uur)
    © 2024 Mature Sexdates