Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

Lexyyy (32)

Leuke en liefhebbende man gezocht om voor altijd bij te zijn Een aardige en coole man! Slim en ook grappig, ik hoop dat jij degene bent die deze vrouw blij kan maken! Ik blijf wachten en hoop dat we snel bij elkaar kunnen zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lexyyy
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Nunhem
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve dame Lexyyy van 32 uit Nunhem, Limburg
10zktSlippertje (50)
★★★★☆
Buiten de deur snoepen. Hoi heren, ik ben een getrouwde vrouw die lekker buiten wil snoepen. Mijn man die wil natuurlijk ook genieten en dus meekijken. Durf jij het aan om mij hard en wild te neuken terwijl mijn manlief mee kijkt hoe jij me lekker laat kreunen? Of heb je liever dat hij het niet ziet? Je zegt het maar hoor!
Daten met sexy gilf
ellen8282 (36)
★★★★☆
Tut meisje zoekt een leuke man. Een vrolijke meid die dol op zwarte humor is en kan ook wel tegen een stootje. Ik sta open over wat ik precies zoek eigenlijk. Dus reageer gerust zou ik zeggen. ik hou ervan om lekker te tutten, een bioscoopje pakken en meer. Tot zo?
Sex met wulpse dame
CumEater (31)
★★★★★
Ben jij die andere man die mij gaat onder spuiten? Mijn man spuit mij altijd onder en wij willen nu een andere man proberen die mij ook onder gaat spuiten. Voor ons natuurlijk een grote stap maar we zij er zeker klaar voor. Dus ben jij discreet, mooi, goed geschoren en natuurlijk geil! Dan wil mij man kijken hoe jij mij neukt. Lijkt het je wat?
Sex met lekkere dame
LailaL (35)
★★★★☆
Zal ik jou eens mijn kunsten tonen? Ik kan je heel goed verleiden. Ik ga je laten genieten en je zal me smeken om niet op te houden. Nieuwsgierig?
Sex met lekkere dame
Soffietje (48)
★★★★☆
Kom jij erbij? Ik en mijn mannetje willen er iemand bij voor wat spannende ontdekkingen op sex gebied. Wil jij ons helpen en misschien wat dingen bij leren? we wachten op je!
Afspreken met geile gilf
Crazyface (34)
★★★★★
Ben jij wel aardig? Hi mannen……ook zo’n afknapper gekregen van je huwelijk ? Gewoon nooit meer trouwen, haha. Lekker daten en leuke mensen ontmoeten. Dat is tenminste wat ik van plan ben,. Nu nog hopen dat ik leuke reacties krijg van aardige, sexy kerels.
Daten met lekkere dame
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates