Gratis Aanmelden

Afspraakje met hete moeder

Jannyfanny (26)

Dit kutje moet gelikt worden. mijn vriendje wil mij niet beffen omdat ik een flubberkut heb?? zijn woorden heh! mijn vriendinnetje heeft laatst gekeken en zei dat mij kutje gewoon heel normaal is. wil er iemand wel mijn kutje likken?

Maak contact met haar
  1. Naam: Jannyfanny
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Hilversum
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Fiets
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met hete moeder Jannyfanny van 26 uit Hilversum, Noord-Holland
maja1971 (47)
★★★★★
Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. Wij zijn geen rare, vreemde mensen. Wie helpt ons om onze behoeftes te vervullen?? Altijd 100%safe en discreet
Neuken met eenzame gilf
mijnfantasie (31)
★★★★☆
Geile hengst gezocht die mij kapot neukt terwijl mij vriend Wie kan goed knopen leggen? Mijn vriend moet strak vastgebonden worden!! Als stelletje zijn we opzoek naar een geile beer die met geen grenzen mij klaar laat komen. Wil jij me neuken en likken nadat je hem heb vast geketend? Touw, kettingen en handboeien zijn aanwezig!
Dating met lekkere dame
justLizs (35)
★★★★☆
Af en toe voel ik me eenzaam en daar wil ik wat aan doen. Al een hele tijd vrijgezel en hoewel ik goed tegen alleen zijn kan, gebeurt het hoe langer hoe meer dat ik me eenzaam voel. En ik maar denken dat alleen oude mensen zich eenzaam voelen. Niet dus. Natuurlijk ben ik niet van plan om het zo maar te laten gebeuren, straks komt de winter er weer aan met zijn lange en vooral donkere, koude avonden. Dan wil ik toch niet de hele tijd maar in mijn uppie voor de tv zitten met een flesje wijn. Leuker is het dan om met iemand anders op de bank te zitten, dan smaakt die wijn ook veel lekkerder.
Sex met mooie dame
oostwest (62)
★★★★★
Hij mag kijken, jij mag mij verwennen A dirty mind is a joy forever. Een uitspraak waar ik erg veel waarde aan hecht. Mijn man wist mij op de juiste plekken te raken, en het is een fantastische huwelijk vol passie en sex. Maar we willen graag nieuwe dingen ervaren. Mijn man vind het altijd een hete ervaring om mij te zien masturberen terwijl hij toekijkt. Nu, nu wil ik een man vinden met wie ik sex heb, terwijl mijn man alleen mag toekijken.
Daten met wulpse vrouw
LailaL (35)
★★★★☆
Zal ik jou eens mijn kunsten tonen? Ik kan je heel goed verleiden. Ik ga je laten genieten en je zal me smeken om niet op te houden. Nieuwsgierig?
Sex met lekkere dame
MaggieJane (33)
★★★★☆
Lekker gek doen is wel ons ding ja :) Alles is al zo netjes en geregeld, helemaal hier in NL. Mijn partner en ik willen wat meer kinky en gaan dan als het even kan op avontuur met jou bijvoorbeeld. Met hem mag je alles doen ook. Ook behandeld worden als cuckold vind hij fijn. Ben jij ook dol op avontuur? Aarzel niet en ga met ons mee!
Sex met geile dame
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates