Gratis Aanmelden

Sex met sexy dame

brunetteD (31)

Ik wil iemand die een gentleman en vriendelijk is. Ik wil een echte man die een heer is, die op zoek is naar zijn juiste meisje. Iemand die niet drinkt of rookt. GEEN ondeugden! Verantwoordelijk en klaar voor liefde. Iemand die nooit mijn hart zal breken en van me houdt om wie ik ben.

Maak contact met haar
  1. Naam: brunetteD
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Schoonrewoerd
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Sex met sexy dame brunetteD van 31 uit Schoonrewoerd, Zuid-Holland
Hind1979 (38)
★★★★★
Lekkere man, single of gebonden Laatst had ik een ervaring met een heerlijke vent hier op de afdeling. Dat wil ik nog een keer, geneukt worden op de werkvloer is toch wel erg spannend. Sta jij daar voor open?
Neuken met sexy dame
maja1971 (47)
★★★★★
Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. Wij zijn geen rare, vreemde mensen. Wie helpt ons om onze behoeftes te vervullen?? Altijd 100%safe en discreet
Neuken met eenzame gilf
CrazyWijfie (42)
★★★★☆
Wij startende cuckolders zoeken ervaren bull! Ik dacht eerst waar begin ik hemelsnaam maar, op deze site kan ik denk ik wel terecht. Mijn partner en ik zoeken een stevige kerel die mijn man vast wil gaan binden om mij vervolgens te nemen. Wij hebben dit nog nooit gedaan dus iemand met ervaring is wel een vereiste! Ook liever netjes geschoren en als het kan een beetje gespierd! :)
Afspraakje met single dame
Lievedanieltje (39)
★★★★☆
stoute ondeugende man ik lijk heel lief, maar zoals vele zeggen.. schijn bedriegt ;)! ik ben opzoek naar een erg ondeugende stoute man met voldoende energie!
Naaien met wulpse dame
2eman (51)
★★★★☆
Doe jij mee? Hij vindt het geil om toe te kijken hoe zij geneukt wordt door een andere man. Zij klaagt niet. Soms doet hij mee, maar is absoluut niet bi, een verdwaalde hand is geen probleem. Discretie gevraagd en geboden. Hygiëne, niveau, alleen met bescherming. Kunnen ontvangen, maar vinden het ook geen probleem om een stukje te rijden.
Sex met eenzame oma
CumEater (31)
★★★★☆
Ben jij die andere man die mij gaat onder spuiten? Mijn man spuit mij altijd onder en wij willen nu een andere man proberen die mij ook onder gaat spuiten. Voor ons natuurlijk een grote stap maar we zij er zeker klaar voor. Dus ben jij discreet, mooi, goed geschoren en natuurlijk geil! Dan wil mij man kijken hoe jij mij neukt. Lijkt het je wat?
Sex met lekkere dame
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates