Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie oma

evavrrr (52)

Een vriendschap opbouwen en wie weet meer? Sinds kort sta ik er alleen voor en dat is niet erg hoor. Maar zou wel graag een fijne man willen leren kennen met wie ik een vriendschap kan opbouwen en later dan kan zeggen dat er meer in zit. Hoe vind je die gedachte?

Maak contact met haar
  1. Naam: evavrrr
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: Eeserveen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie oma evavrrr van 52 uit Eeserveen, Drenthe
RokennaSex (41)
★★★★☆
Mijn deur staat voor je open. Wil je lekkere en heftige sex beleven met mij, dan moet je mij zeker een keertje komen bezoeken.Ik geef je bijna alles op sex gebied. De bekende extremen doe ik niet. Maar je zal er geen spijt van krijgen. Kom maar op met die paal van je.
Vrijen met rijpe dame
CorryExtreem (53)
★★★★☆
Breng jij wat extremere sex? Eenzame vrouw opzoek naar man om wat extreems haar leven te brengen!!
Vrijen met geile oma
GangstaBiatch (32)
★★★★★
Ja, ik ben streng! wat denk je zelf? Dat ik makkelijk voor je ben? hahaha sukkels! De deal is simpel, hoor hier: jij luistert naar mij. Wat ik zeg is wet.. Als je denkt dat je niet onderdanig bent, maak ik je onderdanig! Zo is het!
Dating met lekkere dame
ReisMetMij (34)
★★★★☆
Buschauffeur rijdt u maar door! Wil jij een keertje meereizen met mij? Ik zit vaak in de bus van mijn werk en dan is het bij de laatste 2 haltes altijd erg rustig. Op een of andere manier raak ik dan altijd heel opgewonden. Dat gehobbel en geschommel.. Wil jij mij een keer hier verwennen? Gewoon, lekker stiekem?
Afspreken met lieve dame
Loesiel (26)
★★★★☆
Zin om te experimenteren? Ben jij iemand die het ook geil vind om te experimenteren met seks? Hou je er ook wel van als het kinky gaat worden? Want ik sta voor veel open en wil dan ook veel hete dingen gaan beleven.
Sex met lekkere moeder
NuMijnBeurt (40)
★★★★★
Rondgevormde dame wil heel graag heftig klaarkomen. Single of niet, geen probleem. Wel op zoek naar een discreet avontuurtje. Jij hebt een voorkeur voor heerlijke borsten om mee te spelen en kunt goed likken. Als jij ook open staat voor anaal is dat zeker een pluspuntje.
Dating met lekkere dame
Foske
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid mijn lichaam te geven aan de man die mijn badkamer wil stuccen en schuren. Bij interesse graag een privé berichtje sturen. Tot snel..?
Stuccen (Klus van 3 uur)
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates