Gratis Aanmelden

Vrijen met eenzame dame

bertha1980 (38)

Met z'n drietjes of viertjes? Mijn ventje en ik willen wel eens een keer een trio of kwartet hebben! Voor ons wordt dat dan een eerste keer maar het zou wel lekker zijn als jij/jullie er al weer meer ervaring mee heb(ben) ;-) Ik ben bi en mijn mannetje bi-schierig.;-)

Maak contact met haar
  1. Naam: bertha1980
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Hengelo
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrijen met eenzame dame bertha1980 van 38 uit Hengelo, Gelderland
Lemmia (54)
★★★★★
Ik ben een hete dame die hier haar geile vent wil gaan selec Als je door mijn selectie heen bent gekomen stuur ik je een berichtje met mijn foto en de vraag.......
Afspraakje met mooie oma
Nosie (41)
★★★★☆
Ik wil een man dolgelukkig maken met een leuke relatie. Zo alleen als maar kan ben ik. Gescheiden en geen kinderen. Soms heb ik het gevoel dat ik alleen op de wereld ben. Broers en zussen heb ik niet en mijn ouders leven ook niet meer. Ik wil zo graag bij een man en zijn familie horen. Maar de man die mij ziet zitten heb ik nog niet gevonden. Ik ben sociaal, aardig en niet dom. Volgens mij heb ik alles in huis om een man gelukkig te maken. Het klinkt misschien raar dat ik het over een man en zijn familie had. Ik ga als eerste voor jou natuurlijk. Alleen zal het leuk zijn als er een leuke familie achter je hangt. Zelfs als je kinderen hebt zal ik daar geen moeite mee hebben. Ik weet natuurlijk dat ik nooit hun moeder kan vervangen en dat is ook niet mijn bedoeling.
Daten met geile dame
Juultjexx_08 (31)
★★★★☆
Bondage... dat lijkt me wel iets geil om te doen Als kind was ik al hyper, stil zitten kon ik echt niet. Kan ik trouwens nog steeds niet, om mij een uur op de stoel te houden, zul je me moeten vastbinden. Nu dat woord toch valt: bondage lijkt me ook wel spannend om te doen, kan jij jezelf aan mij overgeven en mag ik dan mijn gang gaan met jou? Doen we het de volgende keer andersom en heb jij de controle in handen. Zullen we van te voren wel even afspreken hoever we gaan zodat we niet over elkaars grenzen heen gaan. Voor mij is het niet snel te vies, te goor of te pijnlijk, als ik adrenaline in mijn lijf voel stromen, kan ik heel wat hebben.
Vrijen met mooie dame
HeetsexieJanice (29)
★★★★★
Ben jij degene die mijn poesje links en rechts komt meppen? Je bent het liefst een beetje een dominante man die van pussyslapping houdt. Mijn kaalgeschoren kutje weet jij meedogenloos te klappen totdat ie helemaal rood en kletsnat wordt, zodat je me stevig kan palen daarna.
Afspreken met sexy dame
KinkyxElsa (30)
★★★★★
Lekker kinky vind ik geweldig! Wat spannend is dit zeg! Ik ben zelf erg stout en hoop dat jij dat ook bent. Ik val maar meteen met de deur in huis, ik houd van kinky sex, zoals blinddoeken, bondage, anale sex, spanking en noem maar op! Ik hoop dat je nu niet direct geschrokken bent haha;-) Durf jij dit aan met mij? Kom maar op dan!
Afspraakje met lekkere dame
Hotteryvon (41)
★★★★★
ik wil sex en snel! weet je waar ik de hele dag aan denk? aan SEX. niks anders meer, ik kan mij niet concentreren. daarom heb ik snel en direct sex nodig. Wie staat er paraat voor mij? Ik wil het zowel binnen als buiten.
Neuken met eenzame dame
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik heb lang getwijfeld of ik dit moest doen, maar waarom ook niet. Niemand anders wil me helpen een lamp op te hangen. Ik schijn lekkere borsten te hebben dus ik dacht 1+1=...
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Stofzuigen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates