Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve gilf

MiiLady (45)

Pijn is fijn! Pijn is fijn. Tenminste tijdens de sex. En altijd conform vooraf gemaakte afspraken. Blijf jij binnen de aangegeven grenzen, dan ben jij voor deze vrouw de juiste partner. Laten we samen onze grenzen verkennen. Je hoeft echt nog geen meester in het SM-spel te zijn, ben zelf ook nog aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk is!

Maak contact met haar
  1. Naam: MiiLady
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Eindhoven
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met lieve gilf MiiLady van 45 uit Eindhoven, Noord-Brabant
84Essy (33)
★★★★★
Lik jij lekker aan mijn tenen? Ik heb een voetfetish. Lik aan mijn tenen en echt ik kom binnen no time klaar. Nou vindt mijn man dat dus echt niks dus op dat gebied kom ik echt wel wat tekort. Hou jij er wel van om met een paar lekkere voeten te spelen. Uiteraard mag je de rest van mijn lekkere lijf ook verwennen hoor.
Neuken met lekkere dame
Juultjexx_08 (31)
★★★★☆
Bondage... dat lijkt me wel iets geil om te doen Als kind was ik al hyper, stil zitten kon ik echt niet. Kan ik trouwens nog steeds niet, om mij een uur op de stoel te houden, zul je me moeten vastbinden. Nu dat woord toch valt: bondage lijkt me ook wel spannend om te doen, kan jij jezelf aan mij overgeven en mag ik dan mijn gang gaan met jou? Doen we het de volgende keer andersom en heb jij de controle in handen. Zullen we van te voren wel even afspreken hoever we gaan zodat we niet over elkaars grenzen heen gaan. Voor mij is het niet snel te vies, te goor of te pijnlijk, als ik adrenaline in mijn lijf voel stromen, kan ik heel wat hebben.
Vrijen met mooie dame
AmyWong (36)
★★★★☆
Wil je iets extremer? Niet zo verlegen! Ik hou er van als jij het heft in eigen handen neemt. Bij mij hoef jij je nergens voor te schamen en mag je al jou fantasieën uiten. Kom snel met mij een keer afspreken.
Afspraakje met single dame
LolaFantasie (38)
★★★★★
Durf jij? Een man die net als mij zoekende is naar sex ofzo.. niet heel vast maar wel lekker ;)
Sex met single dame
MeesteresMaria (57)
★★★★★
Geil sletje laat zich gebruiken. Jij bent een dominant figuur dat er geen moeite mee heeft dat ik moet gedeeld worden. Ik kan een heuse gangbang echt aan dus hoe meer, hoe liever is mijn motto!
Afspraakje met single bejaarde
Didie2018 (28)
★★★★☆
Opzwepende seks dat is wat ik jou ga geven als je komt. Opzwepende seks en bondage daar gaat je paal gelijk van steigeren. Ik kan jou veel geven, want ik ben een stoute dondersteen die weet wat een man lekker vindt. Jij mag mij behandelen als een sletje die straf verdient. Kom je wel gauw, want ik verlang hevig naar jouw straf.
Neuken met eenzame dame
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates