Gratis Aanmelden

Neuken met lieve dame

LookinG-Good (33)

Ga het met een andere man doen, ben jij die man? Wil lekker met een andere man neuken, mijn vriend is niet saai maar is weinig thuis en doet het met andere vrouwen. Nu mag ik ook van mezelf..Ik squirt lekker over je heen als je wilt, laat ook over mij heen spuiten, hou van lekkere sextoys; kutballetjes, klitstimulator, penisring, touw, gagbal, enz.

Maak contact met haar
  1. Naam: LookinG-Good
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Hasselt
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Geen
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Neuken met lieve dame LookinG-Good van 33 uit Hasselt, Overijssel
SkyyX (39)
★★★★★
Vrouw wil het belangrijkste zijn in jouw leven. Een familieman, iemand die geeft om zijn familie en goede vrienden en er altijd is.. Je bent een aardige persoon en een echte heer. Als je maar weet dat ik de belangrijkste persoon in je leven ben :)
Vrijen met single dame
Chiletta (34)
★★★★★
Plasseks is een uitdaging! Plasseks is zo geil, daar wil ik alles van mee kunnen maken. Ik heb het een keer gedaan en vond het wel zo lekker dat ik daar een seksmaatje in wil vinden. Dat zou het meest perfecte van alles zijn. Heb jij zin om daar met mij voor te gaan? Ik ben gek op plasseks, ben zo blij dat ik dat een keer heb mogen ervaren. Maar dat smaakt naar meer. Heb jij zin om mij de tijd van mijn leven te geven wat dat betreft?
Naaien met geile dame
Annabeltje82 (36)
★★★★★
Neuk jij mij? Ik zoek seks, met een lekkere man, maar ergens hoop ik natuurlijk op meer. Ik hou van mannen die de touwtjes in handen willen nemen. Die seksueel erg actief zijn, die er van houden om door te gaan, heerlijke lange seks avonden samen!
Naaien met lekkere dame
help-asap (53)
★★★★☆
Neukertje voor het weekend Mijn seksdate voor komend weekend heeft zich afgemeld..iemand zin en tijd ??
Afspraakje met lieve oma
HalfNed (36)
★★★★☆
Heb jij een lekkere? Het regent, het regent me kutje was al nat. Wie een lekkere tollie heeft, steek em maar in me gat!! :p verder hoor je nog wel meer over me als je wat wilt weten...
Afspreken met eenzame dame
Laurencia (31)
★★★★★
Ik maak tijd voor je vrij. Het is altijd druk met werk en kom niet veel toe aan leuke dingen. Een relatie is dus voor mij geen optie. Ik wil een man waar ik langs kan gaan of hij bij mij voor een lekkere sex beurt!
Afspreken met mooie dame
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates